europrikker.nl
De site die helpt met consuminderen
Is in aan bouw, nog even geduld.

Switching on the site soon ...

Hier zijn tips om zuinig te leven maar ook info over hoe de minima geholpen kunnen worden


Hier vind je manieren om zo min mogelijk geld afhankelijk te zijn.


Eventueel geld te verdienen.


En je vind er manieren om met de bezuinigingen om te gaan.


Ook vind je hier informatie over veel voor kom de beperkingen waaronder cijfers en persoonlijke bevindingen van de doelgroepWie ben ik en waarom deze site?


Ik ben Juliette een persoon met autisme en slecht zicht die onlangs haar autisme wel om haar mede mens geeft. Hoewel ik egocentrisch hen ben ik niet erg egoïstisch. Ik denk namelijk als ik bepaalde wensen en angsten heb , zijn er vast ook veel mensen die soortgelijke wensen en angsten hebben.


Mijn wens is zo zelfstandig mogelijk en zo gezond mogelijk te leven.


Deze wordt door zowel overtuigingen als angsten gevoed.


De overtuigingen zijn deels privé en aan de andere kant denk ik en ben daar van overtuigd dat je zo gezond mogelijk en natuurlijk mogelijk moet leven, om zo min mogelijk risico op ziektes te hebben, daar bij wel het evenwicht bewaren tussen de levensgebieden. Adl, sociaal, geestelijk en zo voort die in de trippel C voor komen.


De angsten zijn vooral gevoed door de streken ‘Den Haag’ die ons steeds op allerlei slinkse manieren financieel benadeeld, ons bang maakt door steeds dreigende ballonnen op te laten of zelfs misschien een zwaard van Damo Cles boven ons hoofd te hangen.


Er zijn er die daarom kiezen politiek actief te worden en te protesteren. Deze weg kies ik om persoonlijke reden niet en ook omdat ik denk dat deze op geld beluste mensen niet vatbaar voor zijn. Ik kies er dus voor om alleen oplossingen aan te dragen die met de politiek te maken hebben.Wat brengt deze site dan wel voor de minima met een beperking?


Met namen manieren om minder uit te geven en zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Door niet alleen de geijkte besparing en bezuiniging tips te geven maar ook informatie uit andere nuttige bronnen te verzamelen.


Zoals: survivel, offgrit living, moestuinnieren , de geschiedenis, inmaken, zelf je was en schoonmaak middelen maken en andere nuttige bronnen die gezamenlijk een visie geven op zuinig, gezond en evenwichtig te leven.


Dit wil niet zeggen dat je alles op deze site voor iedereen even geschikt is. Het hangt er sterk van af wat je zelf kan en wat de mensen om je heen berijd zijn voor je te doen .


Maar ik geef hier vooral aan in welke richtingen je kan denken om minder uit te geven waar door de volgende bezuinigingsronde je wellicht minder zal treffen.Wat brengt deze site je dan wel voor de mensen om ons heen?


Dus ook hier geen politieke oproep maar meer het laten weten dat we er zijn en wat we nodig hebben.


Om dat onbekend onbemind maakt en wat je niet bemind ben je niet berijd om te helpen;


Maar als we dit omdraaien en juist zorgen dat er kennis over ons komt en die gedeeld wordt met het grote publiek op sociale media en zo gaan er wellicht meer mensen denken hoe ze het leven voor ons minder zwaar kunnen maken.


Niet dat ik hier de wereld mee kan verbeteren ( daar is meer voor nodig den menselijke kracht ) maar elke persoon die iets voor de minima met een beperking kan betekenen maakt weer een paar van ons iets gelukkiger

Join more than 400,000 happy people using the free Under Construction Page plugin for WordPress.