Disclamers

ATTENTIE DEZE DISCLAMERS ZIJN DOOR MIJ ZELF OPGESTELD EN KUNNEN NOG FOUTEN BEVATTEN. ZO SNEL MOGELIJK LAAT IK HIER IEMAND NAAR KIJKEN EN GOEDE WETTELIJK GELDIGE MAKEN

ATTENTIE DEZE SITE WORDT DOOR EEN PERSOON GERUND.DIE NOG NIET ZO VEEL ERVARING HEEFT
DUS NEEM MIJ NIET KWALIJK ALS DINGEN LANGER DUREN ALS DAT JE NORMAAL GEWENT BENT BIJ SITES VAN PROFESINALS

samenwerken met europrikker.nl

Uitsluitijgen

Het is mogelijk om samen te werken met europrikker wanneer de sites diens bedrijf organisatie binnen de normen en waarden van europrikker.nl past.Dat houd in geen religieus of politieke doelstellingen.
En niet slecht voor mens en milieu.

Er kunnen ook andere redenen zijn waarom ik een samenwerking niet aan ga. namelijk: het voet niet goed, te veel negatieve publiciteit over u op het internet bij een snelle zoektocht in neem de dienst al bij een ander af of ik heb even genoeg samenwerkingen.

Als ik niet met u samen kan werken om deze en wellicht andere redenen ben u altijd wel vrij om Naar europrikker.nl te linken. Doe dit dan echter wel zo dat he niet lijkt dat er een samenwerking is .

Wat kan europrikker voor u doen?

Links ruilen.

deze links kunnen onderstaande pagina in het kopje aanbevolen links. In overleg kan ik een of meerder blogpost over uw site schrijven

Samenwerkingen

IIn overleg stellen we een pagina samen . naar welke ik in een of meerdere blogartikelen podcast extra link. deze pagina gaat over het belang van uw diesten producten voor mijn bezoekers en bevat een call to action button naar een pagina op uw site, die inover leg gekozen kan worden .

In overleg kunnen er ook meerdere producten of diensten op uw site gelinkt woorden bijvoorbeeld in een artikel met een boodschappenlijstje

Let wel in overleg is er veel mogelijk.

Vastleggen

De gemaakte afspraken zijn bindend.
Die moeten dan ook goed vast gelegd worden in een tekst of een opneman

Het is dus belangrijk dat we goed vastleggen wat we uiteindelijk doen. om latere misverstanden en onterechte clames te voorkomen. Dit gebeurd in een contract met nadere toelichting en die laatste kan in elke vorm zijn.

Gast sprekers en bloggers

verantwoording

Betreffende gast sprekers en bloggers. die geen bedrijf zijn’ Ik zorg voor het beeld materiaal ten zij het om dringende rede nodig is dat de gast spreker of blogger hier voor zorgd. In dat geval is het zo dat ik de aan mij toegebrachte schade door de rechten van derde op hen of haar verhaal.

Is deze gastspreker of blogger een bedrijf of organisatie dan zijn hun kenmerken en reclame uitingen hier een uitzondering op. Als het duidelijk is dat het hun reclame of kenmerk is en hun gegevens kloppen oa bij de kvk dan gebruik ik die in overleg met hen.

opnamen aan het begin van de opnamen maken we afspraken en deze worden dus opgenomen

Inhoud opnamen. Gebruik geen uitspraken van derden, dan behalve aks je weet waar het vandaan komt en je het goed kan citeren en de bron kan vermelden . eb aks deze zeker weten publiekelijk zijn.

Eventuele schade aan mij toegebracht door de rechten van derden wordt op de spreker verhaald .

Bestaande samenwerkingen

Europrikker krijgt in ruil voor het linken en nog andere zaken een half jaar lang gratis een licentie op het gebruik van de diensten van WeSeedo.

In ruil voor het plaatsen van een vrienden artikel mag ik interview’s met Leo Plegrom van het Energie loket Salland publiceren